Talent Management

 – Udvikling med fokus på mennesker

Vidste du

  • At utilfredse kunder fraråder en virksomhed til venner og bekendte 8-10 gange?
  • At tilfredse og loyale kunder anbefaler en virksomhed til venner og bekendte ca. 5 gange?
  • At 60-80% af virksomheder, der skifter leverandør, faktisk er tilfredse med den nuværende leverandør?

Når vi arbejder med Talent Management skaber vi bæredygtig udvikling med fokus på mennesker og processer.

Vores forståelsesramme omkring Talent Management begrebet bygger på to centrale elementer, som er tilstede når en virksomhed vælger ny leverandør – eller vælger at fortsætte samarbejdet med den nuværende leverandør:

Det rationelle
Her handler det om, at du er i stand til at tilbyde din kunde et produkt eller ydelse, som tilfredsstiller deres behov. Produktet eller ydelsen kan være; specifik, målbar, tidsbestemt, kvalitetsbestemt osv. Derfor skal jeres kompetencer i organisationen også afspejle netop dét, som I gerne vil levere til jeres kunder. Dét hjælper vi med!

Det emotionelle
Det emotionelle handler om kundens oplevelse af jeres service. Er I fleksible i dialogen? Har din kunde en oplevelse af at være vigtig for din forretning? I skal simpelthen skabe en oplevelse for kunden. Vi skal derfor sammen skabe en organisationskultur hos jer, som smitter af på jeres service.

Kombinationen af disse elementer udgør den totale kundeoplevelse og er tilstede, når en virksomhed vælger ny leverandør eller vælger at fortsætte samarbejdet med den nuværende leverandør.

Hvorfor vælge Damkjær-Bruun
Vi tager din udvikling seriøst. Vi skal og vil altid levere kvalitet til dig som kunde og derfor bruger vi evidensbaserede koncepter med en meget høj fleksibilitet. Dette bevirker, at din virksomheds forløb kan skræddersyes efter behovet. Samtidig involverer vi dig og dine medarbejdere for at sikre en god implementering fra start.

Forretnings- og organisationsudvikling

Rekruttering